Cateva cuvinte despre compania noastra

Doriti sa petreceti o vacanta de neuitat intr-un loc romantic si plin de aventura, in mediul boem din Vama Veche? Nu aveti la dispozitie o masina personala? Nu-i nimic! Noi va venim in ajutor cu serviciul de Taxi Vama Veche la cele mai bune preturi pentru litoralul romanesc. Masinile noastre sunt noi, fiabile si confortabile, iar soferii care le conduc sunt profesionisti desavarsiti.

Serviciul nostru a aparut tocmai din nevoia turistilor romani si straini de a calatori pe distante scurte, medii sau lungi pe litoral sau de a ajunge la aeroport. Lasati in grija noastra tot ceea ce tine de transportul intregii familii pe parcursul vacantei petrecute la Vama Veche si nu numai. Va putem oferi cele mai bune idei de excursii in locuri pline de farmec si noutate pentru dumneavoastra si intreaga familie.

Zona Dobrogei merita vizitata, avand o istorie incarcata si fiind caracterizata de multiculturalitate. Va vom duce in absolut toate locurile dorite cu promptitudine maxima. Tariful de pornire practicat de noi este de 3,5 lei in timpul zilei si de 4,5 lei in timpul noptii. Pretul pe kilometru este de 3,5 lei ziua si de 4,5 lei noaptea.
Soferii nostri de la Taxi Vama Veche sunt mai mult decat conducatori ai unor autovehicule.

Ei va pot oferi indicatii, pot face recomandari privitoare la obiectivele turistice din Dobrogea si va pot da informatiile necesare atunci cand ii intrebati ceea de doriti sa cunoasteti. E timpul sa scapati de grija masinii personale in vacanta. Am creat pentru dumneavoastra serviciul Taxi Vama Veche la cel mai bun raport calitate-pret de pe piata.