Transfer aeroport

Putem asigura transferul la si de la aeroport spre orice oras doriti. Taxi Vama Veche asigura inclusiv transferul spre aeroporturile Kogalniceanu si Otopeni sau de la aceste aeroporturi spre orice statiune de pe litoralul nostru si chiar in cele din Bulgaria. Acest serviciu beneficiaza de un discount de 50% pentru distantele mai mari, in functie de numarul de kilometri parcursi.

Toti soferii angajati de noi sunt profesionsiti desavarsiti cu experienta bogata in domeniu. Ei au la zi toate controalele medicale si actele necesare, urmand cursuri de perfectionare si buna comunicare cu clientii. Indiferent de bagajul pe care il aveti, va asiguram ca masinile noastre de 7 locuri (cu climatronic) sunt destul de incapatoare pentru intreaga familie si pentru bagaje de volum mare.

Avem o echipa tanara, dinamica si plina de entuziasm. Orice comanda este preluata cu promptitudine, fara ca dumneavoastra sa asteptati prea mult masina comandata. Oferim siguranta si confidentialitate tuturor clientilor nostri. Cu Taxi Vama Veche nu veti intarzia niciodata la aeroport si veti ajunge mereu la ora dorita.
Flota auto de la Taxi Vama Veche este compusa din masini performante, in care aveti asigurata conexiunea la internet prin Wi-Fi pe tot parcursul calatoriei. Pentru cetatenii straini avem o veste si mai buna: soferii de la Taxi Vama Veche sunt vorbitori de limba engleza, comunicarea cu ei decurgand foarte usor.

Fie ca doriti sa ajungeti dintr-o statiune la un aeroport, sa va plimbati intre statiunile de pe litoral sau sa va transferati la un aeroport, avem intotdeauna solutia potrivita pentru dumneavoastra. Nu ezitati sa ne contactati acum la unul din numerele de telefon din retelele Vodafone, Telekom sau Orange si va vom prelua comanda cu promptitudine, la orice ora din zi si din noapte.